fudbaleri_velika.jpg

Вести

01.06.2018. - 23:13

Председник Вучић са фудбалском репрезентацијом Србије

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас фудбалску репрезентацију Србије, Стручни штаб и руководство Фудбалског савеза Србије  и поручио да очекује одличне резултате на Светском првенству у Русији.

Председник Вучић је рекао да је држава обезбедила рекордне награде за фудбалску репрезентацију Србије и да ће државни тим добити 10 милиона евра, ако освоји турнир.
 
"Не мислим да је то за вас пресудан новац, многи од вас су много више зарадили у животу, али смо желели да вам покажемо колико је важно  да нашу земљу   представљате на најбољи начин, да се борите за црвено- плаво- белу боју, и химну, и сваког грађанина. Ми ћемо одавде са стрепњом, али уз много радости,  да пратимо сваку утакмицу. Желим вам много среће и  добро здравље“, поручио је председник Вучић.
Председник Србије је фудбалерима пожелео много успеха у личном и породичном животу, а Стручном штабу је захвалио на одличним припремама.
 
„Верујемо у вашу снагу, тимски дух, борбеност, знање. Хвала што волите нашу земљу, што се за њу борите“, нагласио је председник Вучић. 
 
Капитен фудбалске репрезентације Србије Александар Коларов је уручио председнику Вучићу дрес и лопту са потписима свих играча.
 
"Испред целе екипе желим да се захвалим председнику Вучићу на пријему. Јавно желим да кажем да је председник био уз нас све време и током квалификација. Све што је обећано је испуњено. Идемо на Светско првенство, то је сјајан резултат, али не идемо као туристи... Ова екипа има све и сањамо нешто велико“, рекао је  Коларов и позвао председника Вучића да буде гост репрезентације у Русији. 
Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).