Predsednik Vučić u Novom Sadu u okviru kampanje "Budućnost Srbije"

Vesti

11.04.2019. - 23:20

Predsednik Vučić u Novom Sadu u okviru kampanje "Budućnost Srbije"

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas građanima, u okviru kampanje „Budućnost Srbije“, na Trgu Slobode u Novom Sadu.

Predsednik Vučić je naveo da u proteklih 40-50 godina u Novom Sadu nije bilo fabrika, ali da je to sada promenjeno i najavio da će u taj grad doći još 2 velike investicije od po 50 miliona evra.
 
„Ja vam danas donosim dva mala poklona u Novi Sad. Videćete i jednog od najmoćnijih svetskih proizvođača čokolade“, poručio je predsednik Vučić okupljenim građanima i dodao da će Novom Sadu, kao evropskoj prestonici kulture 2021. godine i Omladinskoj prestonici Evrope ove godine, biti data novčana sredstva. 
 
Predsednik Vučić u Novom Sadu u okviru kampanje

Foto Tanjug

 
"U ovom gradu se uređuju fasade i bulevari, gradi se na svakom koraku. To sve ostaje vama, divnim ljudima, to radimo zbog vas, vaše budućnosti“, istakao je predsednik Vučić naglašavajući da Srbija, na evropskom putu, ni sa kim ne sarađuje tako dobro kao sa Mađarskom, i zahvalio premijeru Mađarske Viktoru Orbanu, kao i predsedniku Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine Ištvanu Pastoru na tome što su danas Srbi i Mađari najbolji prijatelji. 
 
Predsednik Vučić u Novom Sadu u okviru kampanje

Foto Tanjug, Jaroslav Pap

 
„NATO agresiju nazivamo agresijom, ne kampanjom, kao da je izborna kampanja, ili vazdušni napadi, kao da su se tukli muve i komarci u vazduhu. Gradićemo pristojne odnose. To je naša politika, ali hoćemo da budemo neutralni, da sami čuvamo našu zemlju i naše nebo, a danas za to imamo snage, nikome ne preteći, već sposobni da zemlju sačuvamo“, zaključio je predsednik  Vučić i podsetio građane da danas slavimo heroje sa Košara, junake koji su branili otadžbinu. 
 
Predsednik Vučić u Novom Sadu u okviru kampanje

Foto Tanjug, Jaroslav Pap

 
„Hvala na podršci, beskrajno vas volim i bez vaše podrške nikada ništa ne bismo mogli da uradimo, jer ste vi naša snaga, vi ste budućnost Srbije“, poručio je predsednik Vučić u Novom Sadu.
 
Pored predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, građanima su se danas obratili i potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić, predsednik Pokrajinske Vlade Igor Mirović, predsednik Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine Ištvan Pastor i gradonačelnik grada Novog Sada Miloš Vučević.
 
FOTO GALERIJU MOŽETE POGLEDATI OVDE
 
Novi Sad,
11. april  2019. godine
Podeli

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).