d_banjani_velika.jpg

Vesti

30.06.2018. - 22:14

Predsednik Vučić u poseti zaseoku Petrići

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas zaselak Petrići u selu  Donji Banjani, gde je asfaltiran lokalni put.

Predsednik Vučić posetio je, ovom prilikom, i  domaćinstvo porodice Petrić, jer je ispunio obećanje koje je dao Slobodanu Petriću krajem marta ove godine. Petriću je predsednik Srbije, tokom svečanosti probijanja tunela "Brančić" na Koridoru 11, obećao da će do njegovog doma sledeći put doći asfaltiranim putem, i danas je to učinio.
 
"Ponosan sam, ne zato što smo uradili jedan kilometar i 30 metara puta, već što smo pokazali, i što su ovi ljudi dokazali, da država postoji zbog njih, da je naš posao da ispunimo njihove zahteve i da kad god možemo učinimo građanima", naglasio je predsednik Vučić.
 
"Ovo je treća godina zaredom kako imamo suficit u budžetu. Imamo bolji rezultat od planiranog, možemo da ulažemo novac u druge stvari. Država zna svoj posao i radiće svoj posao“, zaključio je predsednik Vučić i zahvalio domaćinima na srdačnom dočeku.
Podeli

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).