d_banjani_velika.jpg

Вести

30.06.2018. - 22:14

Председник Вучић у посети засеоку Петрићи

Председник Републике Србије Александар Вучић посетио је данас заселак Петрићи у селу  Доњи Бањани, где је асфалтиран локални пут.

Председник Вучић посетио је, овом приликом, и  домаћинство породице Петрић, јер је испунио обећање које је дао Слободану Петрићу крајем марта ове године. Петрићу је председник Србије, током свечаности пробијања тунела "Бранчић" на Коридору 11, обећао да ће до његовог дома следећи пут доћи асфалтираним путем, и данас је то учинио.
 
"Поносан сам, не зато што смо урадили један километар и 30 метара пута, већ што смо показали, и што су ови људи доказали, да држава постоји због њих, да је наш посао да испунимо њихове захтеве и да кад год можемо учинимо грађанима", нагласио је председник Вучић.
 
"Ово је трећа година заредом како имамо суфицит у буџету. Имамо бољи резултат од планираног, можемо да улажемо новац у друге ствари. Држава зна свој посао и радиће свој посао“, закључио је председник Вучић и захвалио домаћинима на срдачном дочеку.
Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).