Susret sa Srbima sa Kosova i Metohije

Vesti

25.05.2023. - 22:52

Susret sa Srbima sa Kosova i Metohije

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je večeras Srbe sa Kosova i Metohije koji su pešice krenuli sa KiM na veliki narodni skup „Srbija nade“.

Susret sa Srbima sa Kosova i Metohije

Foto: Predsedništvo Srbije / Dimitrije Goll

 
„Ponosan sam na to što čuvate naša ognjišta, što brinete o našoj zemlji i što je, uprkos svim pritiscima, toliko volite. Izdržali ste preko 300 kilometara da bi pokazali kolika je vaša ljubav prema Srbiji. Beskrajno sam zahvalan vama i vašim porodicama na hrabrosti i spremnosti da sebe postavite kao štit za celu našu zemlju i celokupan naš narod“, rekao je predsednik Vučić i dodao da su tu Srbi iz svih delova Kosova i Metohije, odlučni da sačuvaju svoju otadžbinu. 
 
Susret sa Srbima sa Kosova i Metohije

Foto: Predsedništvo Srbije / Dimitrije Goll

 
"Ja ću gledati, onoliko malo koliko mogu, ali uz mnogo ozbiljnosti i odgovornosti da vam pomognem, nikada da odmognem. I kada je teško, ja ću uvek biti uz vas. Hvala vam. Dobrodošli u Predsedništvo! Ovo je vaša zgrada, vašeg srpskog Predsedništva", poručio je predsednik Vučić. 
 
Beograd,
25. maj 2023. godine
Podeli

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).