Сусрет са Србима са Косова и Метохије

Вести

25.05.2023. - 22:52

Сусрет са Србима са Косова и Метохије

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је вечерас Србе са Косова и Метохије који су пешице кренули са КиМ на велики народни скуп „Србија наде“.

Сусрет са Србима са Косова и Метохије

Фото: Председништво Србије / Димитрије Голл

 
„Поносан сам на то што чувате наша огњишта, што бринете о нашој земљи и што је, упркос свим притисцима, толико волите. Издржали сте преко 300 километара да би показали колика је ваша љубав према Србији. Бескрајно сам захвалан вама и вашим породицама на храбрости и спремности да себе поставите као штит за целу нашу земљу и целокупан наш народ“, рекао је председник Вучић и додао да су ту Срби из свих делова Косова и Метохије, одлучни да сачувају своју отаџбину. 
 
Сусрет са Србима са Косова и Метохије

Фото: Председништво Србије / Димитрије Голл

 
"Ја ћу гледати, онолико мало колико могу, али уз много озбиљности и одговорности да вам помогнем, никада да одмогнем. И када је тешко, ја ћу увек бити уз вас. Хвала вам. Добродошли у Председништво! Ово је ваша зграда, вашег српског Председништва", поручио је председник Вучић. 
 
Београд,
25. мај 2023. године
Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).