bd_velika.jpg

Vesti

06.01.2019. - 15:54

Unošenje badnjaka u zgradu Generalnog sekretarijata predsednika Republike

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uneo je danas badnjak u zgradu Generalnog sekretarijata predsednika Republike na Andrićevom vencu.

Unošenju badnjaka prisustvovali su i predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić, predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović, predsedavajući i srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik, predsednik Srpskog narodnog veća u Hrvatskoj Milorad Pupovac, predsednik Demokratske partije Srba u Makedoniji i poslanik Sobranja Republike Makedonije Ivan Stoilković, predsednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić, predsednik Demokratske narodne partije Crne Gore Milan Knežević  i gospodin Goran Danilović iz Crne Gore.

Unošenje badnjaka u zgradu Generalnog sekretarijata predsednika Republike

Foto Tanjug, Zoran Žestić

„Nadam se da će ovo biti godina mira, stabilnosti, daljeg i ubrzanog napretka Srbije i Republike Srpske, da će srpski narod svoju budućnost videti na svojim ognjištima i da će, čak i one koji su morali da ih napuste, uspeti da vrate u otadžbinu“, rekao je predsednik Vučić nakon službe i zahvalio prisutnima što su došli u Beograd da zajedno obeleže Badnji dan.

Unošenje badnjaka u zgradu Generalnog sekretarijata predsednika Republike

Foto Tanjug, Zoran Žestić

"Svi su jasno stavili do znanja da je mir i očuvanje stabilnosti u regionu od prioritetnog značaja i politika koju vodimo je politika saradnje i dobrih odnosa sa svim drugim narodima, u kojoj nećemo ugrožavati tuđe nacionalne i državne interese, ali politika u kojoj ćemo čuvati i naše nacionalne i državne interese", istakao je predsednik Vučić.

„Želim svim građanima Srbije pravoslavne veroispovesti, Srbima u regionu, srećan Badnji dan, Božić i uspešnu Novu godinu“, poručio je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić.

Beograd, 6. januar 2019. godine

Podeli

Pitajte predsednika

Ime i prezime je obavezno polje.
Telefon je obavezno polje.
Тema je obavezno polje.
Еlektronska pošta je neispravna.
Poruka je obavezno polje.