bd_velika.jpg

Вести

06.01.2019. - 15:54

Уношење бадњака у зграду Генералног секретаријата председника Републике

Председник Републике Србије Александар Вучић унео је данас бадњак у зграду Генералног секретаријата председника Републике на Андрићевом венцу.

Уношењу бадњака присуствовали су и председница Владе Републике Србије Ана Брнабић, председница Републике Српске Жељка Цвијановић, председавајући и српски члан Председништва Босне и Херцеговине Милорад Додик, председник Српског народног већа у Хрватској Милорад Пуповац, председник Демократске партије Срба у Македонији и посланик Собрања Републике Македоније Иван Стоилковић, председник Нове српске демократије Андрија Мандић, председник Демократске народне партије Црне Горе Милан Кнежевић  и господин Горан Даниловић из Црне Горе.

Уношење бадњака у зграду Генералног секретаријата председника Републике

Фото Танјуг, Зоран Жестић

„Надам се да ће ово бити година мира, стабилности, даљег и убрзаног напретка Србије и Републике Српске, да ће српски народ своју будућност видети на својим огњиштима и да ће, чак и оне који су морали да их напусте, успети да врате у отаџбину“, рекао је председник Вучић након службе и захвалио присутнима што су дошли у Београд да заједно обележе Бадњи дан.

Уношење бадњака у зграду Генералног секретаријата председника Републике

Фото Танјуг, Зоран Жестић

"Сви су јасно ставили до знања да је мир и очување стабилности у региону од приоритетног значаја и политика коју водимо је политика сарадње и добрих односа са свим другим народима, у којој нећемо угрожавати туђе националне и државне интересе, али политика у којој ћемо чувати и наше националне и државне интересе", истакао је председник Вучић.

„Желим свим грађанима Србије православне вероисповести, Србима у региону, срећан Бадњи дан, Божић и успешну Нову годину“, поручио је председник Републике Србије Александар Вучић.

Београд, 6. јануар 2019. године

Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).