tan2017-2-22_115257112_5.jpg

Saopštenja

22.02.2017. - 14:32

Predsednik Nikolić sa predsednikom UO "Gasprom njeft"

Beograd, 22. februar 2017. godine –– Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić sastao se danas u Beogradu sa Aleksandrom Djukovim, predsednikom Upravnog odbora kompanije „Gasprom njeft“.

Predsednik Nikolić i gospodin Djukov razgovarali su o razvojnim planovima Naftne industrije Srbije i o mogućnostima novih ulaganja kompanije „Gasprom njeft“ u privredu naše zemlje. Predsednik Nikolić je izrazio zadovoljstvo zbog činjenice da se investicija u Naftnu industriju Srbije pokazala kao veoma uspešna, pa je od jednog preduzeća koje je bilo u gubitcima, to danas postao privredni gigant koji značajno doprinosi budžetu Republike Srbije.

Gospodin Djukov je zahvalio predsedniku Nikoliću na podršci i pomoći koju je sve vreme pružao Naftnoj industriji Srbije. On je rekao da će ta kompanija nastaviti da ulaže sredstva u istraživanje i eksploataciju, kao i u razvoj maloprodajne mreže. Osim toga, Naftna industrija Srbije nastaviće da sarađuje sa Republikom Srbijom i u sferi sporta i kulture, kao što je to činila i do sada.

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).