tan2017-2-22_115257112_5.jpg

Саопштења

22.02.2017. - 14:32

Председник Николић са председником УО "Гаспром њефт"

Београд, 22. фебруар 2017. године –– Председник Републике Србије Томислав Николић састао се данас у Београду са Александром Дјуковим, председником Управног одбора компаније „Гаспром њефт“.

Председник Николић и господин Дјуков разговарали су о развојним плановима Нафтне индустрије Србије и о могућностима нових улагања компаније „Гаспром њефт“ у привреду наше земље. Председник Николић је изразио задовољство због чињенице да се инвестиција у Нафтну индустрију Србије показала као веома успешна, па је од једног предузећа које је било у губитцима, то данас постао привредни гигант који значајно доприноси буџету Републике Србије.

Господин Дјуков је захвалио председнику Николићу на подршци и помоћи коју је све време пружао Нафтној индустрији Србије. Он је рекао да ће та компанија наставити да улаже средства у истраживање и експлоатацију, као и у развој малопродајне мреже. Осим тога, Нафтна индустрија Србије наставиће да сарађује са Републиком Србијом и у сфери спорта и културе, као што је то чинила и до сада.

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).