dodela_nagrada_najuspesnijim_ucenicima.jpg

Vesti

14.07.2015. - 16:00

Dodela nagrada najuspešnijim učenicima

Ne znam kome pre da uputim iskrene čestitke za sve vaše uspehe: da li vašim roditeljima koji su vam bili podrška i ljubav bez kojih se ne može napredovati, da li vašim profesorima, trenerima i mentorima kojima nije bilo teško da svoje znanje i vreme nesebično posvete vašem usavršavanju, ili vama koji ste u dodatnom učenju pronašli igru, koji ste svoju mladalačku energiju usmerili na sticanje dodatnih znanja i veština.

Svojim uspesima postali ste junaci svojih škola, svojih gradova, ali i cele Srbije. Pokazujete kako se voli otadžbina, kako se u svetu brani i proslavlja njeno ime. Gde god ste se takmičili pod zastavom svoje zemlje predstavljali ste svakog svog druga, svakog od nas. Ta slika koja obilazi planetu najlepša je priča o Srbiji. Zato ste zaslužili da vas posebno istaknemo i nagradimo, da vas ohrabrimo da i u budućnosti nastavite istim tragom.
U veku za koji čitav svet kaže da je vek znanja i veština, svojim natprosečnim uspesima pokazujete da i mi idemo u korak sa svetom. Najzad, mnogo je imena u našoj naučnoj, umetničkoj i sportskoj istoriji za koje znam da su vam bili idoli i uzori. Na vama je da nastavite taj niz ponosni na svoje pretke.

Draga naša deco,

Vi ste pobednički tim Srbije! Čeka vas još mnogo nagrada za nauku, umetnost, čeka vas i balkon da sa trofejima i medaljama pozdravite Srbiju. Ceo svet je pred vama.
Upamtite da nijedan trud nije uzaludan, da će uspeh uvek biti primećen i nagrađen, da je čovek srećan i ispunjen kada radi ono što voli i kada je njegov rad na dobrobit čitavog društva. Ispunite život uspesima, ljubavlju, radostima. A sve nas ispunite ponosom, divnim osećanjem koje i danas delimo sa svima vama. Živeli !

Pitajte predsednika

Vaša pitanja možete poslati putem pošte na adresu:

GENERALNI SEKRETARIJAT
PREDSEDNIKA REPUBLIKE

(Pitajte predsednika) ulica Andrićev venac 1
11 000 BEOGRAD

Ili putem elektronske pošte:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Radi dostavljanja odgovora, molimo Vas da prilikom obraćanja dostavite kontakt podatke (ime, prezime, grad/opština, adresa, imejl adresa/kontakt telefon).