dodela_nagrada_najuspesnijim_ucenicima.jpg

Вести

14.07.2015. - 16:00

Додела награда најуспешнијим ученицима

Не знам коме пре да упутим искрене честитке за све ваше успехе: да ли вашим родитељима који су вам били подршка и љубав без којих се не може напредовати, да ли вашим професорима, тренерима и менторима којима није било тешко да своје знање и време несебично посвете вашем усавршавању, или вама који сте у додатном учењу пронашли игру, који сте своју младалачку енергију усмерили на стицање додатних знања и вештина.

Својим успесима постали сте јунаци својих школа, својих градова, али и целе Србије. Показујете како се воли отаџбина, како се у свету брани и прославља њено име. Где год сте се такмичили под заставом своје земље представљали сте сваког свог друга, сваког од нас. Та слика која обилази планету најлепша је прича о Србији. Зато сте заслужили да вас посебно истакнемо и наградимо, да вас охрабримо да и у будућности наставите истим трагом.
У веку за који читав свет каже да је век знања и вештина, својим натпросечним успесима показујете да и ми идемо у корак са светом. Најзад, много је имена у нашој научној, уметничкој и спортској историји за које знам да су вам били идоли и узори. На вама је да наставите тај низ поносни на своје претке.

Драга наша децо,

Ви сте победнички тим Србије! Чека вас још много награда за науку, уметност, чека вас и балкон да са трофејима и медаљама поздравите Србију. Цео свет је пред вама.
Упамтите да ниједан труд није узалудан, да ће успех увек бити примећен и награђен, да је човек срећан и испуњен када ради оно што воли и када је његов рад на добробит читавог друштва. Испуните живот успесима, љубављу, радостима. А све нас испуните поносом, дивним осећањем које и данас делимо са свима вама. Живели !

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).