Изградња моста преко Саве и Колубаре

Вести

25.05.2018. - 21:25

Председник Вучић обишао радове на изградњи моста преко Саве и Колубаре

Председник Републике Србије Александар Вучић обишао је данас радове на изградњи моста преко Саве и Колубаре код Обреновца.

Председник Вучић  је честитао свима који раде огроман посао на овој деоници обилазнице и нагласио да се граде два моста, оба са по три траке, а да је дужина од  1.581 метар на веома тешком делу. Он је рекао да ће Србија ускоро имати највише километара ауто-путева у региону и најавио да ће у јуну почети радови на обнови аутопута од Сремске Митровице до границе са Хрватском.  
 
"Имаћемо за мање од годину и по у потпуности ауто-пут до Чачка, за мање од три до Пожеге, а тада остаје Пожега-Бољаре, и Пожега-Котроман.То је веома важно за спајање са српским делом Херцеговине, РС и БиХ у целини", рекао је председник Вучић и  додао  да ће пре краја године и  до Бугарске и Грчке грађани моћи да путују у потпуности ауто - путем.
 
Данас је  радове на изградњи моста  обишао и амбасадор Кине у Србији Ли Манчанг, који је истакао да ће пројекат бити вечни симбол пријатељств између Кине и Србије, а сјајна сарадња кинеске и српске компаније најбољи пример за друге.
Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).