Саопштења

16.11.2022. - 07:31

Честитка поводом 16. новембра - Дана Копнене војске

Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је данас честитку поводом 16. новембра - Дана Копнене војске, у којој се каже:

„Свим припадницима Копнене војске честитам 16. новембар - Дан вида.
 
Богату и славну историју српског народа обележила је Колубарска битка, која је отпочела 16. новембра 1914. године, а у којој се српска војска показала несаломивом и свемогућом, изборивши победу када се чинило да јој је пораз једина опција.
 
Мотивисани херојством ваших предака, свакодневно изнова показујете неприкосновеност у извршењу задатака, како на домаћем терену тако и у мултинационалним операцијама, без обзира на тежину услова који вам се на том путу намећу.
 
Увек спремни, опрезни и професионални и, што је најважније, стално на располагању грађанима наше земље када им је то најпотребније.
 
Честитам вам празник, уверен да ћемо и надаље као најјачи ослонац у очувању мира и стабилности имати управо припаднике вашег вида“, наводи се у честитки председника Вучића.
 
Београд,
16. новембар 2022.

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).