pajtic 05_12_2012.jpg

Саопштења

05.12.2012. - 00:00

Председник Николић са председником Владе Војводине Бојаном Пајтићем

Београд, 05. децембар 2012. године – Председник Републике Србије Томислав Николић састао се данас у Београду са председником Владе Аутономне Покрајине Војводина, Бојаном Пајтићем и проф. др Драгославом Петровићем, потпредседником покрајинске Владе и покрајинским секретаром за науку и технолошки развој.

Председник Николић и господин Пајтић сагласили су се да државни систем Србије мора бити стабилан и да се сарадњом између републичких и покрајинских органа могу решити сви проблеми који су настали у претходном периоду. 

 

Председник Извршног већа Аутономне Покрајине Војводина информисао је председника Републике Србије о тешкоћама са којима се сусрећу покрајински органи у свом функционисању. Председник Николић је том приликом рекао да се у складу са Уставом и законима Републике Србије могу решити све тешкоће, укључујући и недоумице везане за структуру буџета и функционисање Националног парка Фрушка гора.

 

Председник Николић и господин Пајтић такође су се сагласили да је посебно потребно инвестирати у област пољопривреде и прехрамбене индустрије, као кључних развојних шанси домаће привреде.

Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).