05042013(1).jpg

Саопштења

05.04.2013. - 17:52

Председник Николић са тимом студената Правног факултета

Председник Републике Србије Томислав Николић разговарао је данас у Београду са тимом студената Правног факултета Универзитета у Београду, који је на јубиларном 20. такмичењу студената права из области арбитраже и међународног привредног права у Бечу освојио прву награду за најбољу тужбу.

 

Тим београдског Правног факултета прву награду у Бечу освојио је у конкуренцији  од преко 2000 студената права са 290 факултета из 66 земаља света. Осим тога, тим београдског Правног факултета освојио је и награду за један од најбољих одговора на тужбу и награду за пласман у финалне рунде усменог дела такмичења. 

 
Студенти, чланови тима Правног факултета, пренели су председнику Републике Србије своје импресије са такмичења, а оно што је председника Републике највише интересовало били су њихови планови за будућност. Председник Николић им је честитао на успеху који су постигли и захвалио се на томе што су, уз напредак на личном плану, својим радом и својим резултатима осигурали и већи углед Србије у свету. Председник Николић истакао је овом приликом да наша држава мора све учинити како би се створили услови да млади, образовани људи могу своју будућност да планирају у својој земљи. 
 
Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).