koridor_velika.jpg

Вести

02.09.2018. - 19:08

Председник Вучић обишао радове на јужном краку Коридора 10

Председник Републике Србије Александар Вучић обишао је данас радове на јужном краку Коридора 10, деоници Горње поље – Царичина Долина,  и  одао  признање инжењерима и радницима који су ангажовани на једној од најтежих деоница.

"Захвалан сам људима који ће сутра са новим решењем да приступе, да руше брдо и помере земљу на другу страну,  јер то што се сада није срушило,  очигледно да ће се срушити, само је питање тренутка", изјавио је председник Вучић  и  истакао да је важно да пут буде безбедан, а и завршен на време, у складу са уговором који је потписан.Он је рекао да Коридор 10 представља жилу куцавицу југа Србије.

"То је пут који значи више инвеститора за Врање, Лесковац, Хан, Сурдулицу, Трговиште, Бујановац, за свако место јужно одавде", нагласио је председник Вучић и додао да се нада да ће до краја године моћи да објави да још један велики инвеститор, светски позната компанија, долази на југ Србије.

02. септембар 2018.

Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).