Најава за медије 16.03.2016. Принц Чарлс и војвоткиња Камила

Београд, 15. март 2016. године - Председник Републике Србије, Томислав Николић заједно са супругом Драгицом Николић, састаће се
са Њиховим краљевским височанствима принцом од Велса и војвоткињом од Корнвола, у среду 16. марта 2016. године у 12.00 сати у згради Генералног секретаријата председника Републике (ул. Андрићев венац бр. 1).

Руковање у свечаној сали биће отворено за све акредитоване медијске екипе. Снимање почетка састанка ће бити омогућено представницима медија којима је издата централна акредитација за праћење краљевске посете од стране Британске амбасаде.
Материјал са почетка састанка ће бити могуће преузети са линка 1drv.ms/1SPbvqN.

Молимо заинтересоване редакције да своје екипе акредитују на мејл mediji@predsednik.rs, најкасније до среде 16. марта, до 10.00 сати.
Напомена: Позив се односи само на представнике медија који су се већ акредитовали за праћење британске краљевске посете у британској амбасади у Београду.

Такође, молимо све акредитоване редакције да понесу своје акредитације (издате од стране британске амбасаде у Београду) и да своје екипе упуте на службени улаз Генералног секретаријата председника Републике до 11.30 сати, ради неопходних припрема.

Позивамо вас да испратите овај догађај.

За више информација:
Ана Мандић 066 825 20 39