Најаве и обавештења

03.08.2021. - 15:38

Најава за медије за 04.08.2021. Састанак са српским чланом Председништва БиХ и представницима Републике Српске

Председник Републике Србије Александар Вучић састаће се са српским чланом Председништва Босне и Херцеговине Милорадом Додиком, председницом Републике Српске Жељком Цвијановић, председником Народне скупштине Републике Српске Недељком Чубриловићем и председником Владе Републике Српске Радованом Вишковићем, у среду, 4. августа 2021. године, у 12.00 часова, у Вили Мир (Конављанска бр. 2).

Сниматељима и фоторепортерима биће омогућено снимање почетка сусрета, након којег су планиране изјаве за медије у 13.00 часова.

Молимо све заинтересоване редакције да своје екипе акредитују на адресу mediji@predsednik.rs, најкасније данас до 20.00 часова.

Такође, молимо да своје екипе упутите на место догађаја до 11.30 часова. Непоходно је да сваки члан екипе носи заштитну опрему (маске).

Особа за контакт:
Тања Дојчиновић, 064/8329-044