Најаве и обавештења

05.01.2019. - 18:04

Најава за медије за 06.01.2019. Уношење бадњака у зграду Генералног секретаријата председника Републике

Председник Републике Србије Александар Вучић ће сутра, на Бадњи дан 6. јануара 2019. године у 8:00 часова унети бадњак у зграду Генералног секретаријата председника Републике (ул. Андрићев венац 1).

Уношењу бадњака присуствоваће и председница Владе Републике Србије Ана Брнабић, председница Републике Српске Жељка Цвијановић, председавајући и српски члан Председништва Босне и Херцеговине Милорад Додик, , председник Српског народног већа у Хрватској Милорад Пуповац, председник Демократске партије Срба у Македонији и посланик Собрања Републике Македоније Иван Стоилковић, председник Нове српске демократије Андрија Мандић, председник Демократске народне партије Црне Горе Милан Кнежевић и господин Горан Даниловић Црна Гора.

Сниматељима и фоторепортерима биће омогућено снимање уношења бадњака, након чега је планирано обраћање медијима око 9.15 часова.

Молимо све заинтересоване редакције да своје екипе акредитују на адресу mediji@predsednik.rs, најкасније данас, 5. јануара 2019. године до 19:00 часова.

Такође, молимо да своје екипе упутите на службени улаз зграде Генералног секретаријата председника Републике (ул. Андрићев венац 1) до 7:30 часова ради неопходних припрема.

Београд, 05. јануар 2019. године

Контактирајте председника

Име и презиме је обавезно поље.
Телефон је обавезно поље.
Тема је обавезно поље.
Електронска пошта је неисправна.
Порука је обавезно поље.