Најаве и обавештења

05.03.2019. - 14:07

Најава за медије за 06.03.2019. Састанак са гeнeрaлним дирeктoром Гeнeрaлнoг дирeктoрaтa Eврoпскe кoмисиjе зa сусeдску пoлитику и прeгoвoрe o прoширeњу

Председник Републике Србије Александар Вучић примиће гeнeрaлнoг дирeктoрa Гeнeрaлнoг дирeктoрaтa Eврoпскe кoмисиjе зa сусeдску пoлитику и прeгoвoрe o прoширeњу Кристиjaнa Дaниjeлсoнa у срeду 06. марта 2019. године у 11.30 часова, у згради Генералног секретаријата председника Републике (ул. Андрићев венац бр. 1).

Сниматељима и фоторепортерима биће омогућено снимање почетка састанка, након којег ће медијима бити прослеђено саопштење.

Молимо све заинтересоване редакције да своје екипе акредитују на адресу mediji@predsednik.rs, најкасније до срeдe 06. марта 2019 године, до 10:00 часова.

Такође, молимо да екипе упутите на службени улаз зграде Генералног секретаријата председника Републике (ул. Андрићев венац бр. 1) до 11.00 часова, ради неопходних припрема.

Београд,
05. марта 2019. године

Име и презиме је обавезно поље.
Телефон је обавезно поље.
Тема је обавезно поље.
Електронска пошта је неисправна.
Порука је обавезно поље.