Најаве и обавештења

06.02.2020. - 16:17

Најава за медије за 07.02.2020. Састанак са известиоцем Европског парламента за Србију и председавајућом Делегацији Европског парламента за односе са Србијом

Председник Републике Србије Александар Вучић састаће се са известиоцем Европског парламента за Србију Владимиром Билчиком и председавајућом Делегацији Европског парламента за односе са Србијом Тањом Фајон у петак, 7. фебруара 2020. године у 09:00 часова у згради Генералног секретаријата председника Републике (ул. Андрићев венац 1).

Сниматељима и фоторепортерима биће омогућено снимање почетка састанка, након којег ће медијима бити прослеђено саопштење.

Молимо све заинтересоване редакције да своје екипе акредитују на адресу mediji@predsednik.rs, најкасније данас, 6. фебруара 2020. године до 20:00 часова.

Такође, молимо да своје екипе упутите на службени улаз зграде Генералног секретаријата председника Републике (ул. Андрићев венац 1) до 08:30 часова ради неопходних припрема.

Београд, 6. фебруар 2020. године

Име и презиме је обавезно поље.
Телефон је обавезно поље.
Тема је обавезно поље.
Електронска пошта је неисправна.
Порука је обавезно поље.