Најаве и обавештења

07.12.2021. - 21:42

Најава за медије за 08.12.2021. Обраћање председника Републике Србије

Председник Републике Србије Александар Вучић обратиће се јавности сутра у 18.00 часова у Палати Србија (Булевар Михаила Пупина бр. 2), поводом актуелних протеста и компаније Рио Тинто, као и Закона о експропријацији и Закона о референдуму и народној иницијативи. Том приликом, председник ће саопштити које одлуке је донео у вези са законима, а у складу  са својим овлашћењима.

Молимо све заинтересоване редакције да своје екипе акредитују на адресу mediji@predsednik.rs (неопходно навести име и презиме, позицију у екипи и број личне карте) најкасније сутра, 8. децембра 2021. године до 16.00 часова.

Такође, молимо да своје екипе упутите на источни улаз Палате Србија најкасније до 17:30 часова. Непоходно је да сваки члан екипе носи заштитну опрему (маску).

Београд,
07. децембар 2021. године