Најаве и обавештења

07.04.2018. - 12:01

Најава за медије за 09.04.2018. - дводневна посета Мостару и Требињу

Председник Републике Србије Александар Вучић боравиће у дводневној посети Босни и Херцеговини 9. и 10. априла 2018. године, поводом отварања Међународног сајма привреде у Мостару. 

Првог дана посете председник Вучић састаће се са чланом Председништва БиХ Драганом Човићем, као и са представницима Координационог одбора српских удружења и организација у Мостару. Током дана, председник Вучић обићи ће радове на обнови Саборне цркве Свете тројице и састати се са епископом захумско-херцеговачким и приморским Григоријем.                

Другог дана посете председник Вучић најпре ће се састати са председником Владе Републике Бугарске Бојком Борисовом, који ће присуствовати отварању сајма у Мостару. Након сусрета, председник Вучић отвориће 21. Међународни сајам привреде и обићи штандове Републике Србије - земље партнера на овогодишњем сајму, као и штандове других излагача. 

Током поподнева, председник Вучић боравиће у Требињу, где ће обићи радове на изградњи дечјег вртића „Србија“, отворити Конзуларну канцеларију Генералног конзулата Републике Србије и обићи Саборни храм Светог Преображења Господњег. 

Београд,

7. април 2018. године

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).