Најаве и обавештења

10.11.2019. - 15:23

Најава за медије за 11 - 13.11.2019. Тродневна радна посета Паризу

Председник Републике Србије Александар Вучић боравиће у тродневној радној посети Паризу, од 11. до 13. новембра 2019. године.

Током првог дана посете, председник Вучић присуствоваће вечери коју председник Француске Републике Емануел Макрон приређује за шефове држава, влада и представнике међународних организација.

Другог дана радне посете Паризу, председник Вучић ће се састати са председником Француске Републике Емануелом Макроном и присуствовати отварању Другог париског форума о миру. Програмом је планирано да председник Вучић учествује у разговору о 75 година Организације Уједињених нација, као и на панелу „Мишљења младих о мултилатерализму“ током 40. заседања Генералне конференције Унеска.

Председник Вучић ће се обратити учесницима 40. заседања Генералне конференције Унеска последњег дана посете, када ће имати сусрет са генералном директорком Унеска Одри Азуле.

Београд,
10. новембар 2019. године