Најаве и обавештења

10.03.2020. - 13:12

Најава за медије за 11.03.2020. Састанак са представницима свих здравствених и других институција које учествују у борби против корона вируса

Председник Републике Србије Александар Вучић и председница Владе Републике Србије Ана Брнабић састаће се у среду, 11. марта 2020. године у 11:00 часова у згради Генералног секретаријата председника Републике (ул. Андрићев венац 1) са представницима свих здравствених и других институција које учествују у борби против корона вируса.

Сниматељима и фоторепортерима биће омогућено снимање почетка састанка, након којег су предвиђене изјаве за медије.

Молимо све заинтересоване редакције да своје екипе акредитују на адресу mediji@predsednik.rs најкасније до среде, 11. марта 2020. године до 09:00 часова.

Такође, молимо да своје екипе упутите на службени улаз зграде Генералног секретаријата председника Републике (ул. Андрићев венац 1) до 10:30 часова, ради неопходних припрема.

Београд, 10. март 2020. године

Име и презиме је обавезно поље.
Телефон је обавезно поље.
Тема је обавезно поље.
Електронска пошта је неисправна.
Порука је обавезно поље.