Најаве и обавештења

13.09.2021. - 11:51

Најава за медије за 14.09.2021. Примопредаја 26 специјализованих возила за превоз вакцина и медицинског особља

Председник Републике Србије Александар Вучић присуствоваће у уторак, 14. септембра  2021. године, примопредаји 26 специјализованих возила за превоз вакцина и медицинског особља набављених средствима ИПА 2020 кроз Пројекат ЕУ за локални развој (ЕУ ПРО ПЛУС), који спроводи Канцеларија Уједињених нација за пројектне услуге (УНОПС).

Примопредаја возила биће обављена у 11.00 часова на платоу испред Палате Србија (Булевар Михајла Пупина 2).

Молимо све заинтересоване редакције да своје екипе акредитују на адресу milica.tomic@mei.gov.rs најкасније данас до 20.00 часова.

Такође, молимо да своје екипе упутите на источни улаз Палате Србија до 10.30 часова. Неопходно je да сваки члан екипе носи заштитну опрему (маску).

Београд,
13.септембар 2021. године