Најаве и обавештења

16.02.2021. - 12:39

Најава за медије за 17. 02. 2021. Састанак са председником Комитета за Међународне послове Државне Думе Федералне Скупштине Руске Федерације

Председник Републике Србије Александар Вучић састаће се са председником Комитета за Међународне послове Државне Думе Федералне Скупштине Руске Федерације, Леонидом Слуцким, у среду 17. фебруара 2021.године у 10.00 часова, у згради Генералног секретаријата председника Републике (ул. Андрићев венац бр. 1)

Сниматељима и фоторепортерима биће омогућено снимање почетка састанка, након којег ће медијима бити прослеђено саопштење.

Молимо све заинтересоване редакције да своје екипе акредитују на адресу mediji@predsednik.rs, најкасније данас, 16. фебруара 2021. године, до 20.00 часова.

Такође, молимо све заинтересоване редакције да своје екипе упуте на службени улаз зградe Генералног секретаријата председника Републике (ул. Андрићев венац бр. 1) до  09.30 сати, ради неопходних припрема.

Београд,
16. фебруар 2021. године

Име и презиме је обавезно поље.
Телефон је обавезно поље.
Тема је обавезно поље.
Електронска пошта је неисправна.
Порука је обавезно поље.