Најаве и обавештења

20.08.2020. - 14:21

Најава за медије за 21.08.2020. Приказ способности дела јединица Војске Србије

Председник Републике Србије Александар Вучић присуствоваће сутра, 21. августа 2020. године у 10.00 часова, приказу способности дела јединица Војске Србије на аеродрому "Пуковник-пилот Миленко Павловић" у Батајници. На приказу ће учествовати део јединица Ратног ваздухопловства и ПВО, Копнене војске, 72. бригаде за специјалне операције и 63. падобранске бригаде.

Молимо све заинтересоване редакције да своје екипе акредитују на адресу: info@mod.gov.rs, најкасније данас до 20.00 часова.

Такође, молимо екипе да сутра буду испред аеродрома "Пуковник-пилот Миленко Павловић" у Батајници најкасније до 9.15 часова ради неопходних припрема.

Потребно је да пријаве за акредитацију садрже име, презиме, дужност у редакцији, број личне карте за све чланове екипе и контакт телефон вође екипе.

Особе за контакт су:
потпуковник Небојша Милосављевић 064/‪‪8329-207