Најаве и обавештења

20.03.2019. - 22:34

Најава за медије за 24.03.2019. Обележавање Дана сећања на страдале у НАТО агресији

Председник Републике Србије Александар Вучић присуствоваће обележавању Дана сећања на страдале у НАТО агресији у недељу, 24. марта 2019. године у 19:45 часова у Нишу (Трг краља Милана).

ВАЖНЕ НАПОМЕНЕ:

-      Молимо заинтересоване медије да се акредитују на мејл: mediji@predsednik.rs најкасније до петка, 22. марта 2019. године до 20:00 часова. У акредитацији, на меморандуму редакције, неопходно је навести име и презиме, функцију, број личне карте и контакт телефон за сваког члана редакције који ће присуствовати догађају.

-      Акредитације ће моћи да се подигну у суботу, 23. марта 2019. године од 10.00 до 14.00 часова у згради Генералног секретаријата председника Републике (ул. Андрићев венац 1).

-      Такође, молимо акредитоване медије да дођу у недељу, 24. марта 2019. године најкасније до 18:00 часова у касарну „Књаз Михаило“ (ул. Булевар Николе Тесле бб), КПС (контролна пропусна станица), одакле ће бити организован превоз до места догађаја. Превоз сопственим возилом до места догађаја неће бити могућ.

Контакт особа:
Лариса Костић 064 83 50 364
Кристина Радовић 062 88 42 382

Београд,
20. март 2019. године

Име и презиме је обавезно поље.
Телефон је обавезно поље.
Тема је обавезно поље.
Електронска пошта је неисправна.
Порука је обавезно поље.