Најаве и обавештења

27.11.2019. - 11:36

Најава за медије за 28.11.2019. Показна вежба припадника МУП Републике Србије и специјалних јединица полиције Министарства јавне безбедности НР Кине

Председник Републике Србије Александар Вучић присуствоваће заједничкој показној вежби припадника Министарства унутрашњих послова Републике Србије и специјалних јединица полиције Министарства јавне безбедности Народне Републике Кине у четвртак, 28. новембра 2019. године у 12.00 часова у смедеревској железари HBIS GROUP SERBIA (адреса: Смедерево, Радинац бб, капија 1).

Молимо све заинтересоване редакције да своје екипе акредитују на адресу biro@mup.gov.rs данас, 27. новембра 2019. године до 20.00 часова.

НАПОМЕНА: Потребно је да приликом акредитовања наведете да ли ћете користити организовани превоз.
Организовани превоз из Београда креће у четвртак, 28. новембра 2019. године у 09.15 часова испред Палате Србија - западно крило.

Новинарске екипе које долазе сопственим превозом требa да буду на месту догађаја најкасније до 11.00 часова (адреса: Радинац бб, капија 1).

Београд,
27. новембар 2019. године