Најаве и обавештења

02.10.2017. - 15:00

Писмо саучешћа председнику Сједињених Америчких Држава

Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је писмо саучешћа председнику Сједињених Америчких Држава Доналду Трампу, у коме се каже:

„Дозволите ми да, у име грађана Републике Србије и у своје име, Вама и грађанима Сједињених Америчких Држава изразим искрено саучешће поводом стравичног напада у Лас Вегасу, најгорем те врсте у новијој историји Ваше земље.

Ужаснути смо што су жртве овог бруталног масовног убиства људи који су уживали на концерту, у заједничким тренуцима са породицама и пријатељима. Шта год да је повод помахнитале пуцњаве, недужне жртве овог нечовечног акта нас опомињу да мржња и насиље могу да се појаве свуда и увек.

Молим Вас да изразе дубоког саосећања поделите са породицама и пријатељима убијених, а повређенима пренесете жеље за брз опоравак“, наводи се у писму председника Александра Вучића упућеном председнику Доналду Трампу.

Београд,
2. октобар 2017.

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).