Најаве и обавештења

27.05.2016. - 16:32

Сарајево Самит 100 и Брдо Бриони процес

Председник Републике Србије Томислав Николић боравиће у радној посети Сарајеву, 28. и 29. маја 2016. године у оквиру које ће учествовати на економском самиту “Самит 100” и састанку лидера Брдо Бриони процес.

Првог дана посете председник Николић ће у учествовати на „Самиту 100“ који се ове године одржава у Сарајеву под називом “Договор за ново доба”. На Самиту ће сто најуспешнијих привредника из региона представити примере добре праксе кроз панел дискусије.

Председник Републике Србије ће у Сарајеву имати и билатерални састанак са председником Републике Словеније, Борутом Пахором.

У недељу 29. маја одржаће се састанак лидера региона Брдо Бриони процес, којем ће као гост присуствовати и председник Италије Серђо Матарела.

Током другог дана председник Николић ће се на маргинама састанка Брдо Бриони процес састати и са председником Италије Серђом Матарелом, председником Словеније Борутом Пахором, председницом Хрватске Колиндом Грабар Китаровић, председником Македоније Ђорђем Ивановим, председником Црне Горе Филипом Вујановићем, председником Албаније Бујаром Нишанијем и члановима Председништва БиХ, Младеном Иванићем, Драганом Човићем и Бакиром Изетбеговићем.

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).