Најуспешнији привредник Пиротског округа

Најбоље из Србије

02.11.2020. - 09:32

Најуспешнији привредник Пиротског округа

Највећа домаћа приватна компанија на југу Србије, у Бабушници, организована је по узору на европске фирме са брзим растом и развојем

Власник фирме D-Company Драган Ћирић у приватном je послу од 1976. године. Са својих осамнаест година почео је са аутомеханичарском и аутолимарском радњом. Почетком осамдесетих година купује машине за израду пластике и гуменотехничке робе и развија сарадњу са компанијама широм бивше Југославије. Највише је сарађивао са Железницом Југославије и Машинском индустријом Ниш.
 
Најуспешнији привредник Пиротског округа

Приватна архива

Делатност којом се тренутно бави, производњом алата за гумарску индустрију, као и оснивање фирме почео је 1992. године без неког предзнања, са само једном машином и три радника у малој радионици.
 
Упорност, истрајност и спремност на огроман ризик, водили су компанију из године у годину у све већи раст и развој. Добијањем поверења и отпочињањем сарадње са једним од највећих светских произвођача пнеуматика-MICHELIN, почетком двехиљадитих, покреће се улагање и освајање технологије, како би се одговорило на захтеве таквог клијента. Способност и предузетнички дух које поседује власник, преузимање великог ризика, константно улагање у технологију и кадрове, као и специфична делатност којом се бави - кључ су успеха компаније коју води.
 
Најуспешнији привредник Пиротског округа

Приватна архива

Компанија производи комплетне калупе за вулканизацију пнеуматика, процесну опрему као и подужне и спирално заварене цеви. Поседује велики машински парк са најсавременијим нумеричким машинама, савремену ливницу, 3D принтере и специфичне машине које пружају могућност израде специфичних делова и производа. Тако да данас компанија послује као велико предузеће са 400 запослених, на три локације и у постројењима од преко 20.000 квадратних метара и опремом коју поседују само велике светске компаније.
 
Најуспешнији привредник Пиротског округа

Приватна архива

Ова фирма је највећа, домаћа, приватна компанија на југу Србије, породична фирма по узору на европске, са брзим растом и развојем. Друштвено је одговорна и подржава све културне, спортске, образовне и верске активности у својој средини.
 
За свој и успех компаније Драган Ћирић је константно добијао признања, захвалнице и похвале, међу којима је награда за привредника 2011. године и награда за животно дело 2018. године за најменаџера Југоисточне Европе. Добитник је и Повеље за пословног лидера Србије, Grand prix - за резултате у производњи и другим областима унапређења привреде и Повеље Капетан Миша Настасијевић за најбољег привредника у нишком региону. Неколико година у низу награђиван је за изузетан допринос у развоју и афирмацији привреде, а годинама је проглашаван и за најуспешнијег привредника Пиротског округа и добијао је многа признања за допринос развоју здравствених, образовних, културних и верских догађаја у региону и шире.
Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).