07.01.2020. - 13:06

Честитка канцелару Републике Аустрије

Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је, поводом ступања на дужност, честитку канцелару Републике Аустрије Себастијану Курцу, у којој се каже:

"Примите моје искрене честитке и најбоље жеље за успех у раду на дужности аустријског канцелара.

Велико поверење, указано Вашем знању и политичком искуству, носи и велику одговорност. Уверен сам да ћете, уз Вама својствену вољу и преданост раду, наставити да водите Аустрију путем успеха и напретка, на добробит целе Европе.

Исто тако сам сигуран да ћемо кроз будућу сарадњу да доприносимо све бољим политичким односима и економској сарадњи наших двеју земаља и са радошћу очекујем наш следећи састанак, који ће, уверен сам, за резултат имати нове идеје за заједнички рад на добробит Србије и Аустрије. У нама ћете увек имати и поузданог партнера у очувању мира и стабилности на Западном Балкану, јер чврсто верујемо да је политика сарадње једини начин за напредак региона.

Користим ову прилику да Вам још једном захвалим на разумевању и подршци Аустрије за европски пут Србије", наводи се у честитки председника Вучића.

Београд,
7. јануар 2020. године

Име и презиме је обавезно поље.
Телефон је обавезно поље.
Тема је обавезно поље.
Електронска пошта је неисправна.
Порука је обавезно поље.