Саопштења

16.11.2020. - 10:28

Честитка поводом Дана Копнене војске

Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је данас честитку поводом 16. новембра - Дана Копнене војске, у којој се каже:

“Свим припадницима Копнене војске честитам 16. новембар - Дан вида.
 
Настављајући традицију Српске војске дугу више од једног века, упркос сложеним условима у којима радите, захваљујући вашој стручности, одговорности и професионализму чувате углед Војске Србије и свакодневно показујете да сте достојни наследници колубарских јунака.
 
Као припадници најбројнијег вида Војске Србије, пружили сте пуну подршку јачању мира, безбедности и стабилизације у региону. Ваше јединице реализују задатке који се постављају пред њих и постижу запажене резултате у обуци и оспособљавању припадника Копнене војске и других субјеката одбране и безбедности наше земље.
 
Уверен сам да ћете наставити започете реформе, дати пун допринос даљој реорганизацији Војске и бити значајан фактор у савременој војној организацији, по мери усвојених, проверених и потврђених међународних стандарда и критеријума.
 
Честитам вам празник, сигуран да ћете и у наредном периоду, уз модернизацију и осавремењивање јединица и установа свога вида, наставити да професионално и квалитетно испуњавате постављене задатке, у чему ћете имати подршку Републике Србије”, наводи се у честитки председника Вучића.
 
Београд,
 
16. новембар 2020.године
Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).