Саопштења

24.12.2020. - 14:41

Честитка председника Руске Федерације

Председник Руске Федерације Владимир Владимирович Путин упутио је данас честитку председнику Републике Србије Александру Вучићу за Нову годину и Божић. У честитки се каже:

„Поштовани господине председниче,
 
срдачно Вам честитам Нову Годину и Божић.
 
Одлазећа година је донела нелака искушења за све нас. У пуној мери смо се уверили у значај односа стратешког партнерства које омогућава нашим земљама да уједине напоре у супротстављању савременим претњама и изазовима, укључујући пандемију инфекције корона вируса.
 
Уверен сам да ћемо наставити присну сарадњу у свим кључним правцима и успети да реализујемо постојеће договоре и заједничке пројекте. То без сумње одговара интересима братских народа Русије и Србије и одвија се у колосеку јачања стабилности и безбедности на европском континенту.
 
Желим Вама, Вашим најближима и најмилијима добро здравље и успехе у свим подухватима, док свим грађанима пријатељске Србије желим срећу и просперитет“, наводи се у честитки председника Руске Федерације Владимира Владимировича Путина.
 
Београд,
24. децембар 2020. године
Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).