22.11.2021. - 10:40

Честитка председнику Републике Бугарске

Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је честитку председнику Републике Бугарске Румену Радеву, поводом поновне победе на председничким изборима, у којој се, између осталог, каже:

"Желим Вам много успеха у даљем обављању одговорне дужности председника, која захтева посвећеност и стрпљење у суочавању са различитим изазовима на путу напретка. Одлука грађана Бугарске да Вам повере још један председнички мандат сведочи о томе да сте до сада оправдали њихова очекивања да ћете вредно радити у корист благостања своје земље.

Република Србија остаје искрен партнер Републике Бугарске, који ће наставити да негује вредности добросуседских односа и сарадње на добробит не само наших земаља, већ и целог региона", наводи се у честитки председника Вучића.

Београд,
22. новембар 2021. године