Tan2013-5-16_102259484_2.jpg

Саопштења

16.05.2013. - 18:36

Председник Николић са директором НИС-а.

Београд, 16. мај 2013. године – Председник Републике Србије Томислав Николић разговарао је данас у Београду са генералним директором Нафтне индустрије Србије, Кирилом Кравченком.

 
Председник Николић истакао је током разговора да руске инвестиције представљају драгоцен ослонац у превазилажењу економске кризе у нашој земљи и да је Влада Србије посвећена испуњењу свих уговорених обавеза према страним инвеститорима.
 
Пред одлазак државне делегације Републике Србије предвођене председником Николићем у Руску Федерацију, господин Кравченко изразио је задовољство што ће тамо бити потписан Споразум о стратешком партнерству Србије и Русије. Он је истакао да ће потписивање тог споразума представљати јасан знак руским компанијама да у Србији имају поузданог партнера, што ће свакако довести до већих инвестиција у нашу привреду. Такође, господин Кравченко упознао је председника Николића са стратегијом развоја Нафтне индустрије Србије до 2030. године.
 

Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).