Tan2014-3-24_11192722_2.jpg

24.03.2014. - 00:00

Председник Николић са представницима "JAЦ Mоторс" и "Застава возила"

оград, 24. март 2014. године - Председник Републике Србије Томислав Николић састао се са делегацијом компаније „JAC Motors“ из НР Кине, коју је предводио председник компаније, господин Ан Јин, и са делегацијом Групе „Застава Возила“ из Крагујевца, коју је предводио генерални директор, господин Драган Срејовић.

Председник Николић истакао је да је Србија спремна на сарадњу са НР Кином не само у области металне индустрије већ и у области пољопривреде. „Компанија „Застава возила“ не сме да се заборави, реч је о компанији која је веома важна, држава мора да покаже одговорност и мора да брине о својим привредницима, а не да их препусти себи“, рекао је председник Николић.

Председник компаније „JAC Motors“, Ан Јин, истакао је да су досадашњи разговори са представницима Групе „Заства возила“ били веома успешни и да се нада да ће се у будућности отворити различита поља сарадње са „Заставом“. Главни циљ је првенствено заједничка производња која би довела и до отварања заједничке компаније.

Подели