Bekric.jpg

17.08.2013. - 00:00

Председник Николић са српским атлетичарем Емиром Бекрићем

Београд, 17. август 2013. године – Председник Републике Србије Томислав Николић примио је данас у посету атлетичара Емира Бекрића заједно са личним тренером Мирјаном Стојановић и делегацијом коју је предводио председник Атлетског савеза Србије Веселин Јевросимовић.

Председник Николић је искористио прилику да још једном честита Бекрићу на освојеној бронзаној медаљи у трци 400 метара препоне на првенству света у Москви. Председник Србије је напоменуо да њега овај резултат није зачудио, од оног тренутка када га је упознао био је сигуран у његов таленат и потенцијал.

Емир Бекрић је рекао да се атлетиком бави из велике љубави, јер жели да помера личне границе и постиже што боље резултате за Србију. „Овај успех је резутат дванаест година напорног рада и цео мој тим заслужује национално признање“, истакао је Бекрић.

Председник Републике Србије Томислав Николић је додао  да за овакве резултате треба подићи награде, како би биле подстицај осталим спортистима.

Подели