Саопштења

01.05.2022. - 09:00

Председник Вучић честитао Рамазански Бајрам

Председник Републике Србије Александар Вучић честитао је Рамазански Бајрам Реису-л-улеми Исламске заједнице Србије и главном муфтији и председнику мешихата Исламске заједнице у Србији, као и свим верницима исламске вероисповести. У честитки се каже:

„Уз најискреније жеље да радост великог празника буде надахнуће за сложно деловање на јачању толеранције и даље снажење складних међуверских односа, Вама и свим верницима Исламске заједнице од срца честитам Рамазански Бајрам.
 
Чврсто верујем да ће Бајрам бити племенити подстицај да у духу заједништва и пријатељства наставимо сложни рад на развоју наше земље, свесни да једино у истинском заједништву можемо да будемо спремни за ваљане одговоре пред изазовима савременог света.
 
У исто време, топло Вам захваљујем што сте вашим делима, прожетим порукама вечне и непролазне Божје љубави, допринели свеукупном снажењу наше Републике Србије, на добробит свих наших грађана.
 
Уз топле жеље за добро здравље, благостање и срећу Вама и вашим породицама, желим да празничне дане проведете у духовној радости и обиљу сваког добра!
 
БАЈРАМ ШЕРИФ МУБАРЕК ОЛСУН!“
 
 
Београд,
1. мај 2022. године
 
Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).