Саопштења

09.04.2024. - 19:00

Председник Вучић честитао Рамазански бајрам

Председник Републике Србије Александар Вучић честитао је Рамазански бајрам Ријасету Исламске заједнице Србије, главном муфтији и председнику Мешихата Исламске заједнице у Србији, као и свим верницима исламске вероисповести. У честитки се каже:

"Поводом Рамазанског бајрама упућујем искрене честитке свим верницима исламске вероисповести у Републици Србији. 
 
Након месеца Рамазанског поста, испуњеног праштањем и доброчинствима, срдачно желим да велики празник проведете са породицом и пријатељима, у добром здрављу, срећи и благостању. 
 
Рамазански бајрам вековима даје племенити подстрек да се срца испуне добротом и праштањем. У временима искушења, када се свет налази на историјској прекретници, дубоко верујем да ћемо наставити да мудро и предано радимо за бољу садашњост и још бољу будућност наше Србије. 
 
Уверен сам да напорима које заједнички улажемо градећи дијалог, уз брижљиво неговање пријатељства и поверења, учвршћујемо трајне и постојане темеље за будуће генерације. 
 
Нека радост мира, благостања и напретка буду наши узвишени циљеви, на добро свих грађана Републике Србије. 
 
БАЈРАМ ШЕРИФ МУБАРЕК ОЛСУН!"
 
Београд, 
09. април 2024. године

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).