02.04.2021. - 14:32

Председник Вучић честитао Ускрс свим хришћанским верницима који славе по Грегоријанском календару

Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је данас ускршњу честитку београдском надбискупу и мeтрополиту Станиславу Хочевару и свим хришћанским верницима који Ускрс славе по Грегоријанском календару. У честитки се каже:

„Вама и свим верницима срдачно честитам највећи хришћански празник Ускрс.

Нека радост живота буде непресушно надахнуће да, у времену великих изазова пред којима се налази човечанство и Србија, сложно и заједнички радимо, снажећи највеће људске вредности мира, праштања и толеранције, градећи мостове међусобног поверења и разумевања, како би заједнички допринели општем напретку.

Честитајући Вам Ускрс и желећи здравље, радост и свако добро, посебно желим да истакнем да ћете у Републици Србији и њеним државним органима, увек имати постојаног партнера и саговорника у решавању свих питања како бисмо сви заједнички допринели напретку наше државе.

Срећан Ускрс!“, наводи се у честитки председника Вучића.

Београд,
02. април 2021. године