Састанак са представницима кинеске компаније CRBC

18.08.2019. - 13:45

Састанак са представницима кинеске компаније CRBC

Председник Републике Србије Александар Вучић присуствовао је данас потписивању Комерцијалног уговора за изградњу деонице Коридора 11 од Новог Београда до Сурчина са кинеском компанијом China Communications Construction Company Ltd (CCCC).

Комерцијални уговор о пројектовању и извођењу радова на изградњи деонице Нови Београд-Сурчин, као дела ауто-пута Е-763, потписали су потпредседница Владе Републике Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре проф. др Зорана Михајловић, в.д. директора ЈП „Путеви Србије“ Зоран Дробњак и директор огранка за Србију компаније China Communications Construction Company Ltd Џанг Сјаојуен.

Деоница представља део аутопута „Милош Велики“ (Коридор 11) и функционалну везу са Градом Београдом, дужине 7,9 километара. Уговорена вредност пројекта износи 70,5 милиона долара, а завршетак радова планиран је до краја 2021. године.

ВИДЕО МАТЕРИЈАЛ МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ СА ФТП СЕРВЕРА МИНИСТАРСТВА ОДБРАНЕ.

Београд, 18. август 2019. године
Подели