19.01.2016. - 15:53

Велико интересовање инвеститора из УАЕ за улагање у Србију

АБУ ДАБИ, 19. јануар 2016. (ФоНет) - У Уједињеним Арапским Емиратима (УАЕ) постоји огромна заинтересованост за пројекте у Србији, питали су шта све нудимо, а видим да су веома добро информисани кроз бизнис форум који су имали наши и њихови бизнисмени, рекао је данас председник Србије Томислав Николић, који борави у Абу Дабију.

Николић, који је разговарао са шеиком Хамедом бин Заједном ел Нахјаном, и другима који воде Дубаи и Абу Даби, навео је да постоји заинтересованост за улагање у туризам, ИТ технологију, као и да да очекује још веће послове у наменској индустрији.
Уз сву кризу која је захватила земље произвођаче нафте због њене изузетно ниске цене, однос Емирата према Србији није промењен ни у чему, није смањено интересовање ни мало, рекао је Николић, наводећи да постоје многе могућности за сарадњу које треба искористити.

Подели