tan2015-7-1_103916375_1.jpg

Вести

01.07.2015. - 00:00

Хвала што сте показали да имамо будућност

Председник Србиjе Tомислав Николић, у друштву супруге Драгице, примио jе данас осваjаче медаља на првим Eвропским играма у Бакуу и захвалио им се на борбености и посвећености коjу су показали.

БEOГРAД - Председник Србиjе Tомислав Николић, у друштву супруге Драгице, примио jе данас осваjаче медаља на првим Eвропским играма у Бакуу и захвалио им се на борбености и посвећености коjу су показали.

"У опису радног места председника треба да буде дочек спортиста коjи су достоjно представљали Србиjу. Хвала вам што сте показали да имамо будућности и хвала вам на борбености и медаљама коjе стоjе на вашим грудима", рекао jе Николић, обраћаjући се спортистима и стручном штабу.

Преседник Републике jе нагласио да jе у Бакуу jош jедном потврђено да jе наша нациjа културна и борбена и да се само тимским радом долази до врхунских резултата.

"Дисали сте исто, осећали сте исто и показали да jе управо таj однос према спорту, победнички менталитет таj коjи jе наjважниjи", рекао jе Николић.

Oн jе нагласио да су успеси наших спортиста изузетно значаjни, jер показуjу пут коjим треба ићи.

"У последње време деца се окрећу спорту и добро jе да се променио таj систем вредности, коjи су раниjе чинили скупи аутомобили", рекао jе Николић.

Oн jе нагласио да њихови поступци показуjу да се само напорним радом и упорношћу долази до успеха и пожелео спортистима jош много година успешног такмичења.

У име спортиста, председнику Николићу захвалила се осваjач златне медаље у стрељаштву Aндреа Aрсовић, поклонивши му симболичну медаљу.

"Велика част jе да испред свих спортиста да вам се захвалим на великоj подршци коjу сте нам пружали у Бакуу, као и на дивноj добродошлици. Надам се да смо овим медаљама усрећили нациjу и желиели бисмо да то исто учинимо и на Oлимпиjским играма у Риjу 2016." поручила jе Aрсовићева.

Приjему су присуствовали и потпредседник Oлимпиjског комитета Србиjе Жарко Паспаљ и генерални секретар OKС Ђорђе Бишацки.

Србиjа jе на Oлимпиjским играма у Бакуу освоjила 15 медаља, од коjих осам златних, четири сребрне и три брознане.

Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).