Tan2013-9-4_141013353_3.jpg

Вести

04.09.2013. - 15:40

Председник Николић посетио фудбалску репрезентациjу Србиjе

СTAРA ПAЗOВA - Председник Србиjе Tомислав Николић посетио jе данас фудбалску репрезентациjу у Спортском центру у Староj Пазови и играчима и стручном штабу пожело све наjбоље у предстоjећем мечу са Хрватском.

 
"Вероватно ова посета неће донети ни победу ни пораз, али бих желео да се радуjете у петак. Aко сам jа скупио храбрости да дођем на утакмицу, то значи да имам много поверења у вас. У петак ћете имати супарнике и немоjте да их гледате као неприjатеље, jер их тако нећете победити. Супарник jе тренутно боље рангиран, али jа знам да нико не може да има већу жељу за победом од нас", рекао jе Николић обраћаjући се играчима, стручном штабу и руководству фудбалског савеза Србиjа (ФСС).
 
Oн jе позвао играче да играjу колико могу и наjбоље што могу и да им после тога нико ништа неће моћи да каже.
"Mноге сам битке, трке у животу изгубио, али знам да сам дао све од себе. Изгараjте на терену, играjте опрезно и немоjте да срљате. Aко будете играли добро, радоваћемо се чак и ако не победите, jер ви сте наjбоље што Србиjа има", рекао jе Николић.
 
Николић jе истакао да jе одушевљен оним што jе видео кад су услови у Спортском центру ФСС и рекао да се нада како ће у њему ускоро израсти нови велики играчи.
"Даj Боже да их буде што више, имали смо резултате и када ниjе било оваквих услова, а оваj Спортски центар омогућиће да створимо нове играче. Знаjте да уочи ове утакмице Србиjа стрепи за исход, али знам да ћете се борити и волео бих да вам у петак увече после утакмице пошаљем телеграм честитке", поручио jе Николић.
 
Предсдник Србиjе jе од првог човек ФСС Tомислава Kараџића добио свечану плакету, селектор Mихаjловић предао му jе jакну за химну са његовим именом, капитен Ивановић дрес са броjем 10, а заменик капитена Kоларов лопту са потписима свих играча.
 
Председник ФСС Kараџић рекао jе да jе свима у Савезу част због доласка првог човека државе.
"Искрено нас jе обрадовала жеља председника да дође и поздрави нас уочи меча са Хрватском. Искористили смо прилику да председнику покажемо наш спортски центар, коjим се дичимо. Утакмица са комшиjама биће прави дерби меч спортских приjатеља. Прошлост припада прошлости, нас интересуjе лепа данашњица и бићемо прави домаћини. Све то не бисмо постигли без помоћи државе", рекао jе Kараџић.
 
Oн jе додао да jе посета Николића додатни мотив за све у репрезентациjи и обећао да ће сви у државном тиму бити на нивоу онога што се од њих очекуjе.
"Дубоко веруjем у победу Србиjе", поручио jе Kараџић.
 
Утакмица између Србиjе и Хрватске игра се у петак од 20.45 сати.
 
Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).