Председник примио делегацију Међународне демократске уније

Вести

23.01.2018. - 12:42

Председник примио делегацију Међународне демократске уније

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас делегацију Међународне демократске уније, коју предводи генерални секретар Кристијан Катнер.

Председник Вучић је делегацији Међународне демократске уније, организације која окупља више од осамдесет странака десног центра из целог света и веома је утицајна у светској политици, представио политичке и економске приоритете Србије, истичући да су то мир и стабилност у региону, економски напредак земље, као и чланство у Европској унији.
 
Председник Вучић је истакао да се током ове године, уз помоћ бугарског и аустријског председавања ЕУ, отварају велике могућности за напредак Србије на европском путу и да ће Србија наставити са друштвеним и економским реформама које омогућују тај напредак.
 
Председник Вучић и делегација МДУ су разговарали и о односима на Западном Балкану. Делегација МДУ је изразила подршку регионалној политици мира и стабилности коју воде председник Вучић и Србија.
 
ВИДЕО МАТЕРИЈАЛ МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ СА ФТП СЕРВЕРА МИНИСТАРСТВА ОДБРАНЕ.
 
Београд,
23. јануар 2018. године
Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).