Председник Вучић на вежби Војске Србије и Министарства унутрашњих послова  „Заједнички удар 2018"

Вести

27.06.2018. - 22:21

Председник Вучић на вежби "Заједнички удар 2018"

Председник Републике Србије и врховни командант Војске Србије  Александар Вучић присуствовао је данас вежби Војске Србије и Министарства унутрашњих послова  „Заједнички удар 2018“.

Председник  Вучић је, у обраћању припадницима Министарства унутрашњих послова, Војске Србије,али и грађанима Краљева,  рекао да данас војска и полиција нису показали само своје вештине, обученост и  техничку опремљеност.
 
"Показали су пре свега да су у сваком тренутку спремни да бране независност, самосталност и слободу Србије, независност да сама одлучује о себи. Од тога нема већег, ни пречег задатка", истакао је председник Вучић и подсетио  да смо много уложили у ту слободу, велику цену платили у људским животима и да је зато  та слобода толико света.
 
"Потребни су нам управо оваква војска и полиција, опремљене и обучене као брана свакоме ко би пробао да нам угрози слободу", рекао је председник Србије и додао да је ова вежба показала нашу реакцију у случају напада на нашу земљу и народ.
 
"Показана је спремност да нашу безбедност одбранимо и зауставимо свакога ко мисли да проблеме данас треба да решава насиљем. Наставићемо да улажемо у војску и полицију", закључио је председник Вучић и подвукао да Србија данас никога не угрожава, али да никоме неће ни дозволити да буде угрожена.
Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).